Het is niet anders dan ononderbroken, puur gewaar-zijn. - S. Rinpoche

Een lastige, stressvolle
dag gehad?

Anti-stressmassage

Een verbindende, ontspannende werking na een slopende dag. Je voelt je opnieuw harmonieus en één en al 'zijn'!


Energetische massage

Een diepgaande massage, waarbij 'voelen' de hoofdtoon is. Werkt rustgevend en stimulerend, waarbij spanningen kunnen wegebben. Een herstelbevorderende sfeer wordt gecreëerd en de persoon voelt zijn nadien als herboren.


Japanse gezichtsmassage

Deze gezichtsmassage is uniek en behandelt de huid en de spieren van de schouderlijn, hals tot het gezicht en hoofd. Het heeft een ontspannend en liftend effect na herhaalde opeenvolgende sessies en heeft een invloed op de gehele conditie.


Reiki

Het is een universele energie, de bouwsteen van het universum. Alles bestaat uit energie.. het enige verschil is de trillingssnelheid die wij niet kunnen waarnemen. Ook al zien we deze energie niet, ze is onmisbaar voor alles wat leeft om ons heen.

De Reiki gaat er van uit dat we allen energiewezens zijn en de energiestroom die vloeit door alle levende materie heeft een herstellend effect op ons energiesysteem. Deze energiestroom staat dus voor de kwaliteit van het leven.

Meer informatie over Reiki kan u vinden op Reiki wikipedia of op www.reiki.nl.


+

Bijkomende elementen

Hier vindt U een overzicht van bijkomende elementen die kunnen verwerkt worden in de ant-stress-massage na overleg:

  • elementen van sportmassage;
  • elementen van lypossage ;
  • hot - stone - massage

Telkens gaat het hier niet om sportmassages of revalidatiemassages na blessure! Hiervoor wordt graag verwezen naar kinesitherapeuten en/of geneesheren.